SUPAFOOD

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 53 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Supafood. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 20:07 I love the food from this restaurant so fresh and delicious !
24 jan 2024 om 16:25 my yesterday's meal poisonned me. It tasted fine but in two hours after that I got very sick and kept on thouing up whole night long. I have no clue which ingredient could be the cause (chicken??) but it was bad. and in a way this as a warning
8 jan 2024 om 11:58 Het eten was goed. De bezorging duurde verschrikkelijk lang (1,5uur) en de bezorger was erg onvriendelijk. Het eten was erg afgekoeld toen het eenmaal aankwam.
20 dec 2023 om 13:04 Eten was heerlijk
19 dec 2023 om 21:46 Great healthy tasty food, big portions.
12 dec 2023 om 22:19 Altijd lekker, voedzaam en gezond
30 nov 2023 om 19:43 top!!!!
18 okt 2023 om 20:17 Goede kwaliteit, lekker eten en goede bezorging.
16 okt 2023 om 20:18 Onwijs lekker, gezond en voedzaam!
22 sep 2023 om 19:10 Eten was lekker en zoals omschreven
7 sep 2023 om 21:00 Bowls waren zeker lekker, maar grote teleurstelling en daarmee groot minpunt, dat alle ingrediënten los worden geleverd. Je moet de bowl dus nog zelf in elkaar zetten, daarmee gaat voor mij de beleving van een bowl als traktatie er vanaf
26 aug 2023 om 9:52 Wonderful soulfood, big portions as well, love your vegan bowls. Worth waiting for.